Kläder från kända varumärken

Aeronautica

Från början utvecklades Aeronautica av det Italienska flygvapnet som en egen klädkollektion till sina anställda. Idag är Aeronautica ett märke på stark frammarsch bland trendmedvetna människor. Nya försäljningsrekord slås år från år.

björn borg logotyp

Björn Borg

Klädmärket Björn Borgs historia tar vid där tennisspelarens slutar. Klädmärkets tyngdpunkt har sedan starten legat på underkläder, och den karaktäristiska kalsongresåren från Björn Borg har periodvis tittat upp ovanför alldeles för många jeans-midjor. När det gäller kläder fick man nöja sig med en serie sportplagg.

hugo boss logotyp

Hugo Boss

Ett av världens största märken inom herrkonfektion. Hugo Boss Black Label står för stilren elegans med en outstanding passform och komfort i sin kollektion. För den något yngre mannen finns den tuffare och trendigare kollektionen Hugo Boss Orange.

morris stockholm logotyp

Morris

Ett svenskt klädmärke som lanserades 2003. Namnet kommer från en legendarisk herrekiperingsbutik som var belägen på Hamngatan i Stockholm. Morris kläder har en klassisk stil med influenser från Storbritannien, men är uppblandade med vågade och starka färgval. Hos Morris hittar du allt från collegetröjor och snygga chinos, till klubbkavajer samt plagg i tweed och kashmir.

eton logotyp

Eton

De första skjortorna från Eton gjordes redan 1928 i grundarna Annie och David Pettersons kök i den lilla byn Gånghester utanför sömnadsmetropolen Borås. Märket har flera linjer som rymmer både skrynkelfria skjortor, lyxvarianter i exklusiv Sea Island-bomull med pärlemorknappar och moderna skjortor med smal passform. Dessutom erbjuder de måttsydda skjortor för extra kräsna kunder.

ralph lauren logotyp

Ralph Lauren

År 1967 designade den då 28-årige Ralph Lauren från Bronx i New York en mindre kollektion slipsar under namnet Polo Neckwear, anledningen var sympatiskt nog att män skulle slippa se ut som om de jobbade på IBM. Logotypen med hästen och polospelaren red raka vägen in i varje märkesmedveten gymnasiekilles hjärta och tömde i samma stund deras fäders plånböcker.